A konyhám fagyasztójában a lézernyomtató segít a rendszerezésben

A sütés-főzést szeretnem nagyon praktikusan megoldani. Mivel egyfajta ételből általában arányosan lényegesen kevesebb ideig tart nagy adagokat készíteni, mint kicsiket, mindig sokszoros mennyiségeket tervezek. Egy vagy maximum két napig eszi a család az adott fogást, utána pedig a fennmaradó adagokat pedig lefagyasztom. Így heti néhány alkalom ételkészítéssel minden napot kipipálhatok. Ehhez szükség van egy megbízható, nedvességálló cetlire, amit a lézeres nyomtatómmal szoktam előállítani. A tonert pedig mindig a nyomtatoalkatresz.hu/toner oldalról szerzem be.

Nyilván nem csupán ebből a célból tartok fenn egy komoly készüléket, hanem minden itthoni irodai munkámhoz is sokszor kell akár hosszú dokumentumokat, csupa színes oldalakból álló végeláthatatlan prezentációkat is nyomtatnom. Így időről-időre szükséges a toner cseréje. A nyomtatoalkatresz.hu/toner weboldalon mindig gyors segítségre lelek. Általában zöld pipás szokott lenni a készülékembe illő toner, ami 1-2 napos kiszállítást jelent. De rosszabb esetben sem kell 4 napnál tovább várnom.

Ennélfogva amint a nyomtató kijelzi, hogy fogytán van a toner festéke, meg szoktam rendelni az utánpótlást. Ilyenkor általában még hetekig elegendő a maradék szint, ezért bőven van ideje megérkezni az új tonernek. A nyomtatoalkatresz.hu/toner csapata kiváló és precíz munkapartner. Még sosem volt példa arra, hogy gond lett volna a termék készleten tartásával vagy kiszállításával.

Így a fagyasztóban is mindig elmosódás mentes feliratok segítenek eligazodni az elraktározott ételkészletemen.