Konyhai nagygépek csak az rdealer.hu-ról

Nemrég nyitottunk a férjemmel egy kis hamburgerezőt, ami nekem egy régi álmom volt. Mivel korábban nem volt vendéglátóipari egységünk, ezért mindent nulláról kellett beszereznünk, ami nem volt egyszerű feladat. Mindent konyhai felszerelést észben tartani, az bizony szinte meghaladta a képességeinket a férjemmel. Ráadásul a mindenféle eszközök mellett be kellett szereznünk a konyhai nagygépeket is, itt azonban csak nem tudtunk zöld ágra vergődni. Ekkor javasolta egy ismerősünk, hogy látogassunk el a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalára, mert ez pont a hasonló helyzetben lévőknek nyújt segítséget. Ugyanis az rdealer.hu egy olyan weboldal, amely egy családi vállalkozásból nőtte ki magát azzá a sikeres vállalkozássá, amik ma ők. Ez nekem nagyon szimpatikus volt, hiszen mi akkor éppen abban a cipőben jártunk, mint amiben az rdealer.hu a vállalkozásuk kezdeti idejében. Éppen ezért sokkal nyugodtabb szívvel vásároltam így már tőlük, hogy ezt az információt tudtam. Már több mint 20 éve a szakmában vannak, így aztán nem gondolom, hogy ne lennének felkészülve minden helyzetre, minden igényre. A weboldaluk szerint 2 telephelyen várják az érdeklődőket és jövőbeli vásárlókat.

A telephelyek Tapolcán találhatóak, a pontos címek is szerepelnek a weboldalon, ha lejjebb görgetünk a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalán. Itt el lehet olvasni a pontos nyitvatartási időt. Ez azért nagyon hasznos, mert például a bolt csak hétköznap van nyitva, hétvégén nem. Már pedig a hozzánk hasonló vidékiek hétvégén szoktak ilyenekre ráérni, és elutazni, de ebben esetben át kell gondolni a dolgokat. Érdekelt még az is, hogy van – e lehetőség a kiszállítás esetében, hogy valamilyen segítséget kapjunk a cégtől, vagy pedig nekünk kell egyedül megoldanunk, hiszen ezek azért mégis csak nagy értékű konyhai gépek. Nem csodálkoztam volna a Dealer – Gastro & Ice Dealer-en, ha nem merik bevállalni a kiszállítást, nehogy valami baj történjen az út során. Nekünk egyszerűbb lett volna, ha a kiszállítást meg lehet oldani, de ha nem, nyilván mindent elkövettünk volna, hogy hazaérjen a gép. Azt olvastam a weboldalon szerencsére, hogy meg lehet oldani a szállítást, mindössze annyit kell tennünk, hogy jelezzük előre ezt a szándékunkat a cég munkatársainak.

Az is nagyon érdekelt, hogy az itt vásárolt termékekre van – e garancia, és ha igen, akkor mennyi. Gyorsan meg is találtam a választ, mivel az egész weboldal nagyon könnyen kezelhető és áttekinthető a vásárlók számára. Megtudtam, hogy az új gépek vásárlása esetén a garancia egy év, használt gépek vásárlásakor pedig a garancia három hónap. Ez első hallásra kevésnek tűnhet, de ha belegondolunk, hogy használt gépek, akkor úgy már nem is olyan kevés. Hiszen, ha ezeknek a gépeknek bármi problémája lenne, akkor ez a három hónap alatt úgyis elő fog jönni. Az oldalon olvasottak alapján mondtam a férjemnek, hogy szerintem érdemes lenne ellátogatnunk a Dealer – Gastro & Ice Dealer telephelyére, hogy személyesen is meggyőződhessünk a kínálatról. Miután mindent elmeséltem neki, hogy miket tudtam meg, már neki sem voltak kételyei afelől, hogy jól választunk-e az rdealer.hu kapcsán. Pontosan úgy zajlott minden, ahogy azt a weboldalon ígérik, jeleztük előre, hogy kellene nekünk segítség a kiszállításban, és a munkatársak nagyon készségesek voltak. Bárkinek jó szívvel tudom ajánlani őket, akik hozzánk hasonló cipőben járnak, mert pontosak és precízek.