Még jó, hogy gyorsan kijött a gázszerelő

Egy évvel ezelőtt döntöttük el a férjemmel, hogy átalakítjuk a konyhánkat, mi több, összeépítjük a kihasználatlan kisszobával, amit akkor még raktárnak használtunk, hogy nagyobb legyen a konyha, mivel mindig is nagyon szerettem ott tevékenykedni. Kertes házban lakunk Pomázon, úgy 5 éve költöztünk ide. Imádok itt élni, gyakran bejárunk a férjemmel Szentendrére is sétálni, de Budapest sem nagy távolság. Számomra egyértelmű volt, hogy melyik áruházból szerezzük be a konyhabútort, mivel már korábban is imádtam ennek az áruháznak az otthonról is hozzáférhető konyhatervezőjét. Mielőtt nekikezdtünk volna a tervezésnek ki kellett üttetni a falat a kis szoba és a konyha között. Ez körülbelül a leszervezéstől kezdve a megvalósításig egy hónapot vett igénybe.

Mire befejeződött a két szoba egybeépítése, én már lázasan számolgattam hány méter lesz így a szoba hossza, vajon lehet-e tenni bele konyhaszigetet, milyen főzőlapot, milyen sütőt és hova tegyük, tehát amikor készen lettek a munkások, már ültem is le a gép elé és terveztem álmaim konyháját. Napok teltek el, mire kijelentettük a férjemmel, hogy valami ilyesmit képzeltünk el, ezért be is mentünk a híres áruházba, ahol az ott dolgozók is vettetek a tervünkre egy pillantást, hogy minden rendben van-e vele.

Víz Gáz Fűtés Szerelő 24

Innentől kezdve már csak arra kellett várnunk, hogy megérkezzen a konyhabútor és a hozzá tartozó háztartási gépek, illetve, hogy ezeket be is szereljék. Néhány hét várakozás után ott volt előttem a legcsodásabb konyha amit életemben láttam. Mivel gáztűzhelyhez szoktam, ezért gázfőzőlapot választottam, amit egy noname helyről szereztünk be és sajnos ez okozta a későbbiekben a problémát is. Hat hónap telt el a konyhabeépítés óta és a napokban szinte alig tudtuk begyújtani a főzőlapot a férjemmel. A férjem próbálta szerelgetni, vagy legalábbis nagyon próbálta volna megcsinálni, de nem mert kockáztatni a gáz miatt. Mivel jó kapcsolatot ápolunk a szomszéddal, ezért elpanaszoltam neki, hogy mi a gond a szinte újonnan vásárolt konyhánkban, mire ő javasolt egy oldalt, melynek valami ilyesmi a neve: Víz Gáz Fűtés Szerelő 24. Amint hazaértem már pötyögtem is be az előbb említett szavakat, melyre a kereső megjelenített egy olyan szerelőgárdát, akik víz-, gáz-, fűtésszereléssel foglalkoznak. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet, hogy mennyi mindenhez értenek és mennyire professzionálisnak tűnnek. Fel is hívtam őket a megadott telefonszámon és elpanaszoltam nekik, hogy a mi probléma a gázfőzőlap működésével. Végighallgattak, majd mondták, hogy másnap a délelőtt folyamán kijönnek megnézni és meg is szerelik, ha valóban az a gond, amire gondolnak így távolról. Másnap valóban megérkeztek hozzánk a szerelők, akik alapos vizsgálat után azt mondták, hogy meg tudják ugyan javítani, de olyan a meghibásodás típusa, ami valószínűleg néhány hónap múlva megint gondot okozhat, sőt akár nagyon probléma is lehet vele, ezért javasolják egy új készülék megvételét. Ennek nem örültem, de így kb. használhatatlan a készülék, és annyira nem is szerettem. Ezért mondtam a szakembereknek, hogy mindenképpen átgondoljuk, így majd jelzek mire jutottunk a férjemmel. Hosszas beszélgetés után, főleg az én hatásomra a új készülék megvétele mellett döntöttünk, ezért újból felhívtam a gázszerelőket, hogy tudnak-e valami megbízható márkát javasolni. Nagyon segítőkészek voltak és kapásból felsoroltak 2-3 márkát, amely biztos, hogy megbízható, de természetesen nekem kell döntenem, azért olvassak utána ezeknek a márkáknak, így is tettem. Néhány nap alatt megszületett a döntés és kellemes meglepetés volt, hogy a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 csapata még a készülék beszerelését is vállalta. Azóta minden tökéletesen működik a konyhámban.

Ezer hálám a szomszédom felé, aki javasolta számomra a vizgazfutesszerelo24.hu oldal meglátogatását és, hogy ilyen remek, széleskörű szolgáltatást nyújtó csapattal ismerkedhettem meg, azóta én ajánlottam másoknak őket, és mindenki meg van velük elégedve.