Konyhai felszerelés vagy motorgumi – női vagy férfi meglepetés?

Még a saját szüleim sem hiszik el sokszor, de én tényleg mindig örülni tudok egy-egy új konyhai felszerelésnek, kütyünek. A feleségem rendszeresen állít haza valami színes, vicces kialakítású, de mégis, a funkcióját is tökéletesen ellátó konyhai eszközzel, míg én igyekszem a legújabb technológiai újításokat követni és az alapján vásárolni. Egy kedvencem a kerámia citrusfacsarónk, ami valójában egy mini kaktuszt ábrázol – ezen tudod facsarni a citrusféléket – egy kaspót imitáló tárolós részben, ahová a nedű csordogál. A másik – és ez egy kifejezetten friss szerzemény – egy dupla pizzavágó, ami egy kerékpárt formáz, ráadásul szép színes, úgyhogy mindig gyorsan megtalálom a fiókban. Szerintem a hétköznapokat nagyon fel tudják dobni az ilyen kiegészítők, szóval aki hozzám hasonlóan sokat sürög-forog a konyhában, annak akár jó meglepetés lehet. A legújabb vágyam egyébként most egy aszalógép, de egyelőre le lettem szavazva, hogy nincs neki elég hely…

Mi ilyen szempontból sok ember számára lehetünk talány, ugyanis a feleségem pedig motorozni imád – sokan meglepődnek rajtunk, de minket nem érdekel, együtt szoktuk beszerezni mindkettőnk hobbijaihoz az eszközöket, szóval például én is kifejezetten járatos vagyok a motortire.hu weboldalon. A motortire.hu egy fővárosi autószervizhez és a Motortire gumiáruházhoz tartozó weboldal, ahol – mint ahogyan azt már a nevéből ki lehetett találni – motorgumik tömkelegét találhatjuk meg és rendelhetjük házhoz. Ami az egyik különlegesség, hogy náluk új és használt motorgumit is egyaránt kapni, így mindenki el tudja dönteni, melyik áll hozzá ér-érték arányban, illetve a büdzsét tekintve közel. Szerintem érdemes azért végigfutni mindenképp a teljes kínálaton, hogy össze tudjuk hasonlítani az árakat, de megértem azt is, aki a gyorsaságra törekszik és megvannak a jól bevált márkái, gyártói.

motorgumi

Ahogy belépünk az oldalra, szinte egyből a motorgumi keresővel találjuk szembe magunkat, ami mondanom sem kell, hogy egy nagyon hasznos találmány. A kategóriától kezdve a konkrét számadatokon át – úgy mint szélesség és magasság – mindent be tudunk állítani, ráadásul az oldalsó sávok alapján pedig motor és motorgumi kategóriák szerint is válogathatunk. Szerintem így lényegesen egyszerűbb a válogatás, mintha elmenne az ember egy üzletbe, ráadásul – nem utolsó szempont – így cipekedni sem kell, hiszen a futár házhoz szállítja a kiválasztott termékeket. Nagyon boldog vagyok attól a tudattól, hogy találtunk egy ilyen megbízható céget, akikkel csak jó tapasztalatunk van. Minden vásárlásunk és rendelésünk teljesen zökkenőmentesen ment ugyanis – amióta pedig mondhatni, hogy a törzsvásárlójuk lettünk, már több ismerősünknek, kollégámnak ajánlottuk a feleségemmel az oldalt, most pedig elérkezett az idő, hogy itt a blogon is szót ejtsek róla. Teljes mértékben megérdemlik ugyanis a dicsérő szavakat, ehhez kétség sem fér, de az biztos, hogy igazán a szervizben derül ki a szakértelmük és a hozzáállásuk – persze aki csak a motorgumi vásárlásért látogat el a weboldalukra, szerintem az is maximálisan meggyőződhet arról, hogy náluk teljes mértékben az ügyfél megelégedettsége az első. Bátran ajánlom tehát őket minden érdeklődőnek – irány a motortire.hu!