Nagynéném, a konyha és a női cipők szakértője

Előző héten családi ebéden voltunk nagybátyáméknál, akik egy nagy házban élnek Budán, óriási konyhával. Nagynéném igazi konyhatündér, aki egy konyhai felszereléseket áruló üzletben dolgozik, úgyhogy nála mindig megtalálhatók a legjobb és legkorszerűbb eszközök. Ehhez mérten nagyon otthonosan mozog a konyhában, és igen jól is főz.

Most is nagyon finom ebédet készített nekünk, valami új konyhai gép segítségével, de bevallom, erre a részletre evés közben nem annyira figyeltem. A délután azonban másról szólt, miután az amúgy is elég szószátyár nagynéném megemlítette a CipőMarket weboldalát.

Újonnan fedezte fel ugyanis ezt a céget, akiknél a legújabb csizmáját vette még karácsony előtt. Erre unokatestvérem is érdeklődni kezdett, mivel a tartósabb hideg idő miatt szüksége van egy női bakancsra. Egybegyűlt a család összes női tagja, hogy válogassanak maguknak a weboldalon.

Rákerestek tehát a cipomarket.hu/noi/bakancs linkre, ahol számos cipőt végignéztek. Unokatestvérem eléggé ad a márkára, úgyhogy fontos volt neki, hogy a legjobb minőségű bakancsot találja meg. Kifejezetten kékes árnyalatot keresett, és végül egy Jana márkájút talált is, ami szerinte nagyon jól fogja bírni a hideg időt.

De ami a legszuperebb volt: a női bakancs féláron volt most a CipőMarket oldalán, így elképesztő kedvező összegért tudta megrendelni, amit elvileg egy héten belül ki is szállítanak neki. Megnéztük a honlapon a mérettáblázatot, aminek segítségével megtalálta a számára tökéletes darabot.

Később érkezett meg az ebédre unokatestvérem férjének anyukája, aki szintén érdeklődött a CipőMarket és az olcsó női bakancsok iránt. Egész télen keresett magának cipőt, de valahogy nem talált, most viszont fellelkesedett a hírek hallatán. Így ő is meglátogatta a cipomarket.hu/noi/bakancs oldalt, ahol egy másik márkát talált magának, amiről ugyan még nem hallott előtte, de a leírás alapján jónak tűnt.

Ő viszont egy nagyon megfontolt ember, így bizonytalan volt a márka megbízhatóságát illetően is. Ezért azt ajánlottuk neki, hogy keresse fel az ügyfélszolgálat munkatársait, ha további információt szeretne. Így is tett, felhívta a honlapon megadott elérhetőséget, ahol világosan minden információ fent is volt. Ami meg még jobb, hogy egyébként márkánként külön telefonszámok is meg vannak adva a weboldalon, hogy minél specifikusabban lehessen érdeklődni az adott termékek iránt. Fel is hívta a megadott számot, ahol egy nagyon kedves munkatárs segített neki eldönteni, hogy a kinézett bakancs valóban megfelel-e minden előzetes igényének. Így végül minden kérdésére választ kapott, és ő is rendelt egy gyönyörű női bakancsot magának a cipomarket.hu/noi/bakancs linken keresztül.

De itt még nem állt meg a sor. Pár napja anyukám is megkörnyékezett, hogy tudnék-e esetleg segíteni neki cipőt rendelni a CipőMarketen keresztül. a böngésző már magától feldobta a cipomarket.hu/noi/bakancs linket, mivel az én laptopomról rendelték a múltkor is a cipőket, azonban anyukám most táskát szeretett volna venni. Talált is egy fehér Tamaris válltáskát, ami a bakancsához is jól mutat, de amit tavasszal is végig tud hordani. Még várjuk a táskát, de biztosan nem kell csalódni benne, hiszen ahogy nagynéném mondta, legyen szó táskáról vagy női bakancsról, a CipőMarketben biztosan nem kell csalódnunk.

Nagyon várom, hogy fog tetszeni unokatestvéreméknek a megrendelt bakancs, bár nagynéném szavára tényleg mindig lehet adni. Tőle van a legtöbb konyhai eszközünk, de adott esetben ruhavásárlásban is szívesen segít, ahogyan most is tette. Szóval egy igazi szakértőről beszélünk, aki már nem csak a konyhai eszközökhöz és a főzéshez, de a már az online cipővásárláshoz is profi szinten ért.