Esküvői torták és ezekből egy kis ízelítő az esküvői videósnak köszönhetően

Cukrász vagyok és nagyon gyakran készítek különböző alkalmakra tortákat, sütiket is, amit éppen kérnek. Legyen szó egy szülinapról, névnapról, évfordulóról, vagy akár egy esküvőről, ha kell, akkor én nagyon szívesen ott vagyok. De természetesen promócióra is szükségem van, hogy beindítsak egy jó üzletet. Éppen ezért kerestem fel egy esküvői videóst, hogy készítsen  nekem egy kis videót arról, hogy hogyan is készülnek el az esküvőkre a tortáim. Nagyon tetszett neki az ötletem és nagyon sokat beszélgettem is vele. A videó segítségével az emberek egy kis ,,ízelítőt” kaphatnak, majdnem szó szerint arról, hogy hogyan is készül el egy esküvői torta a nagy napra, ugyanis ez nem egy kis falat, hanem nagyon is komoly feladat. Főleg amiatt, mert a sok vendég miatt nagy tortát kell készítenünk, ami sok időt és sok alapanyagot igényel.

esküvői videósÉn a videónak köszönhetően pedig betekintést nyerhettem, hogy milyen is egy esküvői videósnak lenni. A videós a templomi és polgári szertartáson is részt vesz és végig figyelemmel kíséri az eseményeket. De itt nem csak videózásról van szó, hanem képeket is készítenek a nagy napon az ifjú párról. Kreatív esküvői fotózásra is van lehetőség, ha erre kérik meg a szakembert. Később, amikor minden elkészült, akkor az újdonsült férj és feleség full HD minőségben kapja meg a vágott felvételeket zenei aláfestéssel a megismételhetetlen pillanatokról.

Sokan mesélték már nekem is, hogy érdemes az esküvőre profi videóst nézni, hiszen ez életük egyik legmeghatározóbb és legboldogabb napja és a későbbiekben szeretnék újra és újra visszanézni és átélni a nagy napot, s ezzel felidézni a pillanatokat, hallani a dallamokat, amikre az első tánclépéseket megtették férj és feleségként és egy falatnyi édességet érezni a szájukban az esküvői tortának ízét felelevenítve.

Nos, szerintem is nagyon érdemes komolyan venni, mert bármennyire is a pillanatnak kell élni, akkor is mindig jól esik visszanézni az elmúlt évek történéseit . Mivel a legtöbb ember nagyon várja, hogy életében elkövetkezzen ez a nap, így nem bízzák a véletlenre az események alakulását. A ruha és a helyszín kiválasztásától a dekoráción át és a torta megrendelésén keresztül egészen az esküvői videós meghívásáig minden részlet fontos.

És én meg nagyon boldog vagyok, ha az ifjú szerelmes pár boldogságához ha mást nem is, egy finom desszertet hozzátehetek. Szeretem boldoggá tenni az embereket és szeretem, hogy a munkámmal, amit szintén szeretek , ezt meg is tehetem, hiszen a finom falatoknak mindenki örül és a látvány sem az utolsó, hiszen nem minden nap lát az ember ilyen méretek és szép, különleges tortákat, mint például egy esküvő alkalmával. Legalább is szülinapokra nem jellemző, hogy túl méretes megrendeléseket kapnék, bár ott is akadnak speciális és különleges igényeket kielégítő megrendelések, de a szülinapi torták kapcsán nem a méret a lényeg.

Egy biztos, hogy én nagyon szeretem a munkámat és remélem, hogy mindenkinek lesz lehetősége kis ízelítőt nyernie ebből, ha nem is cukrászként, és nem esküvői videósként, akkor a saját esküvőjének keretein belül.

Remélem, hogy a videó hatásos lesz és még sok sok embernek készíthetek finomságokat. A legtöbb ember pedig szeret enni, úgyhogy egy esküvő alkalmával az sem utolsó szempont, hogy mi kerül fel az asztalra.