Konyhai cikk árusító kft alapítás törzstőke nélkül! – topcegalapitas.eu

Az ambíciózus nőkkel nem lehet mit tenni. Különösen akkor, ha egy konyhatündér veszett el bennük, akik minden áron szebbé és jobbá szeretnék tenni a világot. Ilyen vagyok én is. Imádok a konyhában tevékenykedni és emellé még jól is főzök és sütök. Ezt a szenvedélyemet azonban úgy érzem, hogy “kinőtte” a konyhám, nagyobb vizekre kellett eveznem. Ezért is lettem vállalkozó és a webshopomban minden féle konyhai felszerelést árusítok. Nem ám sima, átlagos darabokat, hanem nagyon trendi, színes, bohém termékeket, melyek bármilyen konyha díszei lehetnek majd. A legjobb pedig az az egészben, hogy a kft alapítása ingyenes volt, és azóta is nagyon kevés pénzembe kerül az üzemeltetés. Kíváncsi vagy a részletekre? Olvass tovább és ismerd meg a topcegalapitas.eu oldalt, ahol a kft alapítás törzstőke kérdése nem titok!

Minden nő szeretné kibontani a szárnyait és vállalkozói létbe csöppeni. Hiába írunk 2022-t, még mindig vannak olyan felfogású emberek, akik szerint a nőknek nem szabad vállalkozniuk, vagy úgy alapjába véve dolgozniuk. Egy nőnek a konyhában a helye – hangzik el sokszor. Az én helyem valóban a konyha világában van, hiszen ebből élek, méghozzá szerencsére elég jól megy a vállalkozásom. A haszonból vígan megélek, nem csak jövedelemkiegészítésként szolgál a háztartásomnak. És ezt mind a topcegalapitas.eu-nak köszönhetem, hiszen rengeteget tudtam velük spórolni.

Mivel igénybe veszem a székhelyszolgáltatásukat, így a cégalapítás ingyenes volt a számomra. Sőt, olyan nagyon tuti helyen sikerült bejelenteni a kft-met, hogy iparűzési adó mentes övezetben vagyok, így még ezt is sikerült megspórolnom. Hova tovább, mivel nem a saját házamba van bejelentve a nevemen lévő cég, így építményadó fizetésére se kötelezhetnek. Ez már két nagyon komoly kiadás lenne, ha nem találtam volna rá erre a nagyon szuper oldalra. A kft alapításához szükséges törzstőkét nagyon könnyen elő tudtam teremteni, hiszen nem kellett számolnom semmiféle alapítási költséggel, még az ügyvédet is ingyenesen biztosították a számomra. Ez aztán a minőségi szolgáltatás!

A kft alapítás törzstőke kérdése nagyon fontos

És ezzel a topcegalapitas.eu is tisztában van. Minden felmerülő kérdésünkre készséggel válaszolnak, és ténylegesen úgy érzékeltetik, hogy az ügyfél az első. Ez a kiváló precizitás és ügyfélcentrikus látásmód az, ami őket a csúcsra repítette a vállalkozások indítása terén. Remélem, hogy egy napon olyan boldog és áradozó cikk születhet majd a kis konyhacikk bizniszemről, mint ahogyan most én nyilatkozok erről a kiváló vállalatról.

A szolgáltatásaikkal és a profizmusukkal agyon meg vagyok elégedve, nem is hiszem, hogy valaha le fogom őket cserélni. A lehető legjobb választást jelentik nekem, és le merem fogadni, hogy a legtöbb kezdő vállalkozó számára is. Ne késlekedj hát, látogass el az oldalukra és tájékozódj mindenről a szolgáltatásaikkal kapcsolatban!