Egyen pólóban a legjobb főzni

Azt hiszem, pár hónapja mondhatom el magamról, hogy igazán feltalálom magam a konyhában. Korábban sem voltam azért teljesen elveszve, mert hát ott vannak ugye a receptkönyvek, meg az internet és a különböző főzős videók. De Norbi, egy kedves barátnőm párja volt az, akit megkértem, hogy tanítson meg erre-arra. Gyakran láttam a közösségi oldalakon, hogy valami nagyon extrát főzött, és egyébként a könyvespolca is tele van szakácskönyvekkel. Neki a főzés kikapcsolódás, valódi hobbi, és nem is ragaszkodik szigorúan a receptekben meghatározottakhoz, és szerettem volna, ha megpróbál erre megtanítani. Ez egyébként csak hellyel-közzel sikerült, mert túlzás lenne azt mondani, hogy én is kikapcsolódásnak élem meg a főzőcskézést.

Egyébként egész jó munkát végzett, kéthetente hétvégén jártam át hozzájuk rendszeresen és együtt főztünk. Pontosabban én főztem, és ő segített.

Tudom, hogy neki ez külön öröm volt, de szerettem volna megköszönni neki a segítséget, mert bevallom, sok türelem kellett hozzám.

Ezért az az ötletem támadt, hogy meglepem őt egy közös főzős pólóval.

Mivel már korábban voltak pozitív tapasztalataim, így újra a https://lolmarkt.hu –t választottam. Nagyon könnyen lehet keresni az oldalukon, mert téma szerint lehet megtekinteni a mintákat. A honlap webshopként is funkcionál, így ha valami megtetszik, akkor azonnal meg is tudjuk rendelni. Nem csak a mintákat, de a pólók színét is kiválaszthatjuk, ami nem csak a szokásos fekete-fehér, piros-kék színekben merül ki. Ugyan nem kérhető minden minta bármilyen színben, de valószínűleg ez a minták láthatósága miatt van így. Ami miatt újra visszatértem hozzájuk, abban szerepet játszott a pólók minősége is. Tapasztalataim szerint sok helyen nem túl jó anyagú pólókkal dolgoznak, de itt ez nem így van. Pamut, illetve pamut és poliészter keverékéből készülnek.

Emellett többféle technikával is dolgoznak, többek között szitanyomással is, amivel egy hozzáértő rokonom szerint, a lehető legjobb minőségű mintákat lehet elkészíteni. Egy nyomtatott póló esetében pedig azt hiszem ez az egyik – ha nem a legfontosabb – szempont.

A téma szerinti felosztásoknak hála, könnyen megtaláltam a legjobb pólót, a „szeretek borral főzni, néha az ételbe is rakok” felirattal. Tökéletesnek találtam, mert mi is így főztünk. Szerencsére elérhető volt férfi és női változatban is. Neki egy sötétkéket választottam, magamnak pedig királykéket, hogy mégis csak passzoljon.

Mielőtt megrendeltem volna, kértem egy kis segítséget a barátnőmtől a méretet illetően. A https://lolmarkt.hu oldalán találtam egy mérettáblázatot, illetve egy ábrát, hogy hogyan kell jól lemérni a pólót. Ugyan sikerült megoldanunk, de akkor sem lett volna baj, ha nem, mert abban az esetben, ha nem jó a méret, 14 napon belül van lehetőség a cserére, ami akár úgy is megtörténhet, hogy amikor a futár hozza az újat, akkor elviszi a rossz méretű felsőt. Így a megrendelőnek tényleg nincs semmi dolga. A pólók egyébként 1-2 munkanap alatt megérkeznek a vevőhöz, és ez az én esetemben is így történt. Nagyon gördülékenyen és gyorsan ment az egész.

Az oldalon (https://lolmarkt.hu) tanácsokat is lehet olvasni a nyomtatott pólókkal kapcsolatban. Például, hogy mosógépben csak kímélő módban mosható, kifordítva, és vasalásnál sütőpapírt kell használni. Egyébként, nem csak az oldalon fent lévő minták közül lehet választani, hanem egyedi kérések is megvalósíthatóak, de ehhez az üzleteket kell személyesen megkeresni. De ilyenkor, akár azonnal, várakozás nélkül el tudják készíteni a pólót.

https://lolmarkt.hu