Háztartási boltban ajánlottam a Méta Autószervizt

Van a lakóhelyem közelében egy háztartási bolt, ahová nagyon szeretek járni, mert ilyen felszerelt bolttal eddig nem sok helyen találkoztam. Mindent megtalálok, amire szükségem van, ráadásul elég jó áron van itt minden. Egyszóval nincs is szükségem másra, netről sem szoktam emiatt rendelni. Arról nem is beszélve, hogy milyen jó itt mindig a társaság. Az eladókkal már nagyon összebarátkoztam, illetve ismerősökbe is bele szoktam futni sokszor. Egyik alkalommal, amikor a vásárláskor az egyik eladóval beszélgettem, panaszkodott nekem, hogy a férje nem talál egy jó autószervizt, ahová el lehetne vinni a kocsijukat futómű beállítás miatt. Szerencséje volt a hölgynek, mert mi a férjemmel pont nemrég találtuk meg a megfelelő helyet erre a célra. Még pedig a metaautoszerviz.hu képében. Nekünk fontos volt, hogy ne márkaszervizbe vigyük az autónkat, mert annak a legtöbbször elég borsos az ára. Na, meg persze nem is éreztük szükségét, hiszen egy 15 éves autónk van. Kérte az eladó, hogy meséljek kicsit a Méta Autószervizről és a futómű beállításról is, hogy is zajlik ez náluk.

Ahogy a weboldalukon is olvasható, nagyon fontos észben tartani, hogy egy autón csak akkor lehetséges a futómű beállítás, ha minden alkatrész a helyén van. Tehát, ha valami nem stimmel, azt először meg kell javítani, mielőtt megtörténik a futómű beállítása. Írják a honlapjukon, hogy az ügyfelek sokszor olyan kéréssel érkeznek hozzájuk, hogy nem kérik a rossz alkatrész cseréjét, hanem csak a futómű beállítást. Ám ez így önmagában nem lehetséges. Elmondtam a pénztáros hölgynek, hogy ennél a cégnél nem csak az autónkra fordítanak maximális figyelmet, hanem ránk, ügyfelekre is. Ez azt jelenti, hogy egy tiszta, klimatizált váróterem vár mindenkit, akinek az autó javítása csak rövidebb időt vesz igénybe, és esetleg meg szeretnék várni. Emellett ingyenes wifi is található itt.

Ha az oldalon lejjebb görgetünk, akkor megtalálhatjuk a pontos árakat is, ami a futómű beállítást illeti. Így pontosan kalkulálhatunk, és nem érhetek váratlan meglepetések. Én személy szerint nem szeretem, amikor nincs kiírva pontosan valaminek az ára, hanem nekünk kell érdeklődni utána. Az ember így sokkal kevésbé szeret nemet mondani, ha például túl soknak találja. Ez alatt találunk egy telefonszámot, amin keresztül el lehet őket érni, ha időpontot szeretnénk foglalni. Mondtam az eladó hölgynek, hogy nekem nagyon szimpatikus volt a modern időpont foglaló felület, nagyon egyszerűen lehet látni a szabad időpontokat. Ilyen profi felület mellett nem is érdemes őket telefonon hívogatni, mert online szerintem sokkal egyszerűbb. Ebben az esetben olyan legalább nem fordul elő, hogy nem veszik fel a telefont.

Van a Méta Autószerviz weboldalán egy blogfelület is, ahol különböző érdekes cikkeket olvashatunk mindennel kapcsolatban, ami autós, autószerelős téma. Én például elolvastam egyet, ami az elektromos autókról szólt, még pedig arról, hogy a szervizelésük vajon egyszerűbb vagy bonyolultabb, mint a hagyományos autók esetében. Ezek után megemlítettem nekik, hogy szerintem már a honlapjuk kinézete is profizmust sugall, látszik, hogy nagy gondot fordítottak rá. Már pedig egy ilyen profi cég esetében, mint a metaautoszerviz.hu, szükség is van rá. Több szolgáltatásukat is igénybe vettük már, és eddig sosem kellett csalódnunk. Biztos vagyok benne, hogy jó ideig ők lesznek az az autószerviz, ahová az autónkat jó szívvel el fogjuk vinni.