Amikor nem a konyhában vagyok, akkor egy masszázsszalonban lehet megtalálni

Hivatásos háziasszony vagyok, ami azt jelenti, hogy az időm nagy részét vagy a konyhában, vagy pedig a ház körül sürögve-forogva töltöm. Nem is bánom, hogy nincs más munkám, hiszen egyrészt imádok főzni, másrészt pedig a párom mindig megveszi nekem a legújabb konyhai felszereléseket, amiket kinézek magamnak. Kevés dolog van, amiben nagyobb örömömet lelem, mint kipróbálni egy-egy újabb receptet, és a főztömmel örömet okozni a páromnak.

Nem vagyok egy társasági ember, szóval főként csak a boltba megyek el otthonról. Van azonban egy hely, ahová rendszeresen járok kikapcsolódni, tehát ha nem találsz otthon, akkor valószínűleg itt vagyok. Ez a hely a Karma Thai masszázs szalon, ami Budapest (és talán az ország) legjobbja a kategóriában.

A párom nem akart hinni nekem, amikor közöltem vele, hogy azért megyek ennyiszer masszázsra, mert amióta elkezdtem járni, 20 évvel fiatalabbnak érzem magam, és orvoshoz is ritkábban kell mennem. Megmutattam neki a https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalt, és javasoltam, hogy jöjjön el velem egy páros masszázsra, ahol kipróbálhatja azt, amiért én annyira rajongok.

A belvárosban elhelyezkedő mindkét üzlethelyiségre igaz az, hogy ízléses, tiszta és barátságos atmoszférát teremt, amelyben tökéletesen ki lehet kapcsolódni egy fárasztó nap után. Már az összes szolgáltatásukat kipróbáltam: a talpmasszázstól kezdve a fejmasszázsig minden területtel foglalkoznak, és sok esetben lehetőség van arra is, hogy olajos és száraz közül válasszunk. Az időtartam is tetszés szerinti, a 30 percestől egészen a másfél órásig terjedhet. Én a lehető leghosszabb szolgáltatást preferálom, hiszen ha már ott vagyok, szeretem minél inkább kiélvezni a profi, tapasztalt masszőrök kezeinek munkáját.

Miután a párom megnézte a https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs weboldalt, ő is jó ötletnek tartotta, hogy kipróbáljuk a páros masszázst. Végül is ki tudna ellenállni egy ilyen remek ajánlatnak? A luxus csomagot választottuk, amihez a másfél órás masszázs mellett fél óra extra pihenés jár. Ez azonban még nem minden: a pihenőidő során prémium pezsgővel, valamint eperrel és csokiszökőkúttal koronázhatjuk meg az élményt, miközben rózsaszirmok vesznek körül minket. Ha valaki a páromhoz hasonlóan eddig bizonytalan volt a thai masszázzsal kapcsolatban, annak talán most megjön a kedve.