A salgó polc jó a konyhába is

A konyha egy jó hely. Van, aki szeret főzni, van, aki szeret enni, van, aki mindkettőt szereti, de olyanról még nem hallottam, aki egyiket se.

Az étkezés nem csak azért fontos, mert szükségünk van ételre az életben maradáshoz, ez a 21. században már sokkal többről szól. Néhány ételnek szimbolikus jelentése van, néhány a hagyományhoz kötődik, néhány pedig egész egyszerűen összehozza a családot, a barátokat. Az üzleti ebéd különösen fontos munkaügyi szempontból, sok dolog ott dől el. Ahogy az első randevú is fontos egy bimbózó kapcsolat érdekében, ami vagy egy étteremben evéssel van összekötve, vagy egy mozi keretében történik, de ott is általában popcornt vagy más csemegét fogyasztanak. A büfé minden szórakozóhely, esemény velejárója.

Bár a társadalmi elvárások kicsit lazultak, az mindig nagyon jó, ha egy nő tud főzni, ha otthonosan mozog a konyhában. Ezt könnyen meg lehet tanulni, ha van az emberbe hajlandóság, de persze olyan család is van, ahol a férfi főz jobban.

Szó, mi szó, a konyha létszükséglet, ahogy a konyhai felszerelések is. De jól, praktikusan kell kialakítani, hogy hol tároljuk őket. Azonkívül befőttet is lehet előre bekészíteni, ezzel rengeteget spórolunk, és finom ízekkel kápráztatjuk el családtagjainkat. Tehát egy kamra is kell, ahol jó hűvös van és elfér az a sok minden.

A barátnőm és családja éppen költözött, amikor segítséget kért a konyha és a kamra dolgában:

 • Neked olyan jó ötleteid vannak, segíts ebben! Hogy alakítsam ki? – kérdezte.
 • Fontos, hogy praktikus és kényelmes legyen a kialakítás, ami nem foglal sok helyet, mégis elfér majd minden. És minőségi polcokat vegyél, amik aztán évtizedekig megállják a helyüket.
 • És tudod, hogy honnan vegyek?
 • Hát figyelj, mi a RackingLog Kft-től rendeltünk és nem csalódtunk. Kiváló minőségű salgó polcaik vannak, amelyek horganyzott acélból készültek és immáron csavarmentes kivitelbe is kaphatók.
 • Ez jól hangzik!
 • Jól bizony! Mondom, mi is onnan rendeltünk, a kamra csak salgó polcokból áll, és nagy a teherbírásuk, időtállóak!
 • Igazán? Tényleg mindent elbírnak?
 • Tényleg! 130-280 kilóig/polc.
 • Az nem semmi!
 • Nem bizony!
 • Én azt ajánlom, hogy keress rá a honlapjukra, mert ott mindenféle fontos információt megtalálsz! Kérj árajánlatot, nagyon segítőkészek!
 • Az jó, mert én totál nem értek ehhez.
 • Nyugi én se értettem, de érdemes megpróbálnod!
 • Na, jó.

Ez a barátnőm, most legyen Kinga, meg is nézte a weboldalt, nagyon tetszett neki, és fel is hívta őket. A dolgozók nagyon kedvesek voltak, és elkezdték tervezni az egészet. Egy ilyen dolog sok tervezést igényel, le kell mérni, hogy mekkora a terület, milyen magas polcok kellenek, mit fognak rajtuk tárolni, stb. De ez a cég megbízható és gyorsan dolgozik, így Kingával hamar megbeszélték a részleteket. Kinga ezután kapott egy korrekt árajánlatot, amit később a férjével is megbeszélt, mivel a cég türelmes volt, nem várt azonnali beleegyezést. Kinga férje először bizalmatlan volt, de miután ő is beszélt a szakemberekkel, meggyőződött róla, hogy tisztességes és minőségi szolgáltatással állnak szemben.

Így megrendelték a polcokat. A polcok egész hamar megérkeztek és könnyű volt összeállítani őket. Jól néztek ki nagyon, feldobták a kamrát és a konyhát is.

Kinga és a férje elégedettek voltak az adás-vétellel, és miután mindent elrendeztek, boldogan költöztek be új otthonukba. Kinga egy vacsorával is megvendégelt minket, ahol én is megcsodálhattam a polcaikat. Jól néztek ki, pont, mint az enyémek. Kinga jól főz. Én nem mondom azt, hogy jól főzök, de az uram még nem panaszkodott a főztömre.

De természetesen szeretek főzni, és egy jól felszerelt konyhában és kamrában a főzés igazi élmény.