Egy nőnek melyik a fontosabb a konyhája vagy a fürdőszobája?

Barátnőmmel nagy felújításokban kezdtünk a lakásunkban. Első körben a konyhánkat újítottuk fel, minden vezetéket kicseréltünk, és ami a legfontosabb a kicseréltük a csempét, és az ehhez illő konyhabútort. Amit a barátnőm nagyon szeretett volna, azokat a konyhai felszereléseket is beszereztük. Kezdtük egy nagyon modern villanytűzhellyel, ez nagy álma volt a barátnőmnek, hogy végre légkeveréses sütőben tudjon sütni. És amit kikötött az elején, hogy mindenképpen szeretne mosogatógépet azt is beszereztük. A kisebb berendezési tárgyak is beszerzésre kerültek, így teljessé vált a konyhánk, haladhattunk tovább a felújítási fázisokban.

A fürdőnk tekintetében kissé tanácstalanabbak voltunk, a konyhánk felújítása sokkal könnyedebben ment. Így hát ötletek után néztünk az interneten, fürdőszobák képekkel címszó alatt rengeteg oldalt találtunk, de egy oldal mindent vitt a sok közül. Ezen oldalon fürdőszobák képekkel tarkított bejegyzéseket közöl, melyben az éppen fürdőszoba felújításon gondolkodók, vagy már éppen a fürdőszobájukat felújítók megtalálhatnak jó pár ötletet. Számunkra is hasznos információkkal szolgált ez a remek oldal, hiszen kicsit tétován, ötlettelenül indultunk neki a felújításnak. Tudtunk, hogy teljes felújítást szeretnénk, és szerencsére ez az oldal a felújítások kezdetétől végigkíséri az érdeklődőt. A fürdőszobás képekkel pedig még szemléletesebbé tették az írásokat.
Ahogy mi is tanulmányoztuk az oldalt és azt, hogy hogyan is álljunk neki a munkálatoknak a bejegyzéseken keresztül, melyek képeket is tartalmaznak el tudtunk indulni. Nagyon hasznos tanácsokat tudtunk nyerni az oldal segítségével, hiszen kezdő fürdőszoba felújítóként hasznát vettük minden bejegyzésnek. Kezdve onnan, hogy hogyan lehetne a kihasználatlanabban áthelyezni a fürdőkádat és a WC-t, hogy a kis fürdőszobánk legalább optikailag nagyobbnak tűnjön. A helykihasználtság volt az első fontos pontunk, amit el szerettünk volna érni. A másik dolog, amire szerencsénkre az oldal is kitért bejegyzés formájában, hogy milyen praktikákat és csempézési módot lehet használni, hogy nagyobbnak tűnjön a fürdőszobánk.

fürdőszobák képekkel

A képek melyeket az oldal nagyon hasznosnak bizonyultak, mintha az oldal szerkesztői mindig úgy gondolkodtak volna, hogy az érdeklődők kedvébe járjanak, és számukra tegyék könnyebbé a munkafolyamatokat. ÉS milyen jó, hogy ezt az oldalt mi is megtaláltuk, amikor a csempe színéről és annak lerakási módjáról értekezett az oldal az egyik bejegyzésben, ott vált számunkra is világossá, hogy egy világosabb árnyalatú csempét kell választanunk, mivel az oldal kifejtette, hogy még mindig divatosak a bézs színek, minden amellett, hogy vannak extravagáns színárnyalatú csempék is, a csillámló feketétől kezdve, majd vannak olyanok, akik a víz színeit szeretik ha visszaköszön a fürdőszobában. Mi úgy döntöttünk, hogy bézs színvilágot alkalmazunk majd a fürdőnkbe. Ehhez a színhez minden megy, ezt az oldalon található képek is mutatták, hogy egy natúr színű csempeválasztáshoz színes kiegészítők nagyon passzolnak, majd ha megunjuk az adott színvilágot, akkor az könnyebben lecserélhető, legyen szó akár egy törülközőről, egy függönyről, vagy a kádkilépőről.

Az oldal hatása miatt, nagyon egyenrangú felekként kezeltek minket a burkoló szakemberek, mivel tisztában voltunk vele, hogy mit jelent a diagonál csempelerakási mód, amivel még nagyobbnak tűnik a fürdőszobánk. Ez az oldal fantasztikus lehetőség mindenkinek, már a barátainknak is ajánlottuk, hiszen ezt mindenkinek látnia és olvasnia kell, mert annyira jó tanácsokat és hasznos tippeket lehet rajta találni. Amennyiben mégis elakadnának a felújítási munkálatokban, az oldalon található elérhetőségeken fel lehet keresni őket, és mindenben a segítségükre lesznek.