Nem kellett sokáig gondolkodnom az esküvői ajándékon

Mindig mindenki azzal viccelődött, amikor a nászajándékok szóba kerültek, hogy régen a párok sok-sok konyhai felszerelést kaptak. Tányérkészleteket, pohárkészleteket, edényeket. Persze, hisz régebben a párok akkor költöztek össze, mikor megvolt az esküvő. Ma már ez a legritkább esetben van így, és az is igaz, hogy az ajándékok valahogy kimentek a divatból. Legalábbis a hagyományos értelemben vett ajándékot. Nem is tudom, hogy voltam-e már olyan esküvőn, ahol nem borítékban érkezett a nászajándék. Ennek is megvan a maga előnye, hisz a pár így szabadon dönthet arról, hogy mire fordítja az ajándékba kapott összeget. Ki tudja, még az is lehet, hogy tányérkészletet vásárolnak belőle.

Azonban van még egy trend, ami felfutóban van, ez pedig az élmény ajándék esküvőre. Ezt is több helyen láttam már, és bevallom, hogy nagyon szimpatikus volt ez a megoldás. Persze ez az ajándék nem lesz meglepetés, hisz a párral meg kell beszélni, hogy mit szólnának hozzá. Az egyik ilyen népszerű élmény ajándék a szelfibox, vagy szelfiautomata, ami minden buli hangulatát igencsak fel tudja dobni.

élmény ajándék esküvőre

És ilyen élményeket, pillanatokat kínál a selfiegep.hu is, ami azonnal nyomtatható képeket nyújt át a vendégeknek, így okozva örök élményeket. Persze nem csak esküvőre kiváló ajándék ez, hanem céges bulikra és fesztiválokra is ugyanolyan jó választás. Több esküvőn is láttam már és akkor fogalmazódott meg bennem, hogy milyen jó ajándék lehet ez az élmény ajándék esküvőre.

Voltaképp egy kis méretű fotóautomatáról van szó, melyet a rendezvény helyszínén állítanak fel. Tükörreflexes, csúcsminőségű fényképezőgépet is tartalmaz ez a doboz, van benne egy fotónyomtató is, mindez pedig egy dobozba zárva. Voltaképp egy komplett fotóstúdióról van szó, aminek a használata is igen egyszerű. Elég csak megérinteni az automata képernyőjét, majd beállni a gép elé és máris készülnek a fotók. Természetesen vakuval, így gondoskodva a kiváló minőségről. A vendégek pedig máris a kezükben tarthatják a nyomtatott fotókat, melyek örök emlékül szolgálhatnak.

A selfiegep.hu komplett csomagokat kínál a szolgáltatás részeként. Az egyeztetett időpont előtt egy órával már a helyszínre érkeznek, hogy mire a vendégek megérkeznek, már legyen lehetőség a vicces, mókás fotók elkészítésére. Budapest határain belül 5000 forint a kiszállási díj, és vidéken is alacsony árakkal dolgoznak. A rendezvény időtartama alatt segítség is van, aki a gép használatát mutatja meg. A fotókat azonnal kinyomtatják magas minőségben, de ezeket digitális formában is megkapja a pár. Attól tehát nem lehet tartani, hogy elvesznének a fotók. A közösségi média-felületeken is megoszthatóvá válnak is. Az állóképeken kívül pedig kis animációk, gif-ek is készülhetnek a szelfigép segítségével, a még teljesebb élményért.

A selfiegep.hu ráadásul személyre szabott szolgáltatást nyújt, ami azt jelenti, hogy a fotók papírjára előre egyeztetve rá lehet nyomtatni logót, nevet, dátumot, keretet és így tovább. Egy esküvő esetén például a pár nevét, a dátumot és a keretet igazítani lehet az esküvő színeihez, dekorációjához.

Ezen kívül is többféle választási lehetőségünk van, ha a selfiegep.hu szolgáltatásait szeretnénk igénybe venni. 4, 6 és 8 órás időintervallumok közül lehet választani, de ezeket a helyszínen van lehetőség meghosszabbítani. Az árak pedig korlátlan mennyiségű fotó nyomtatását tartalmazzák, felár nélkül. Tényleg csak a képzelet szabhat határt. És persze a sok-sok vicces álarc, kellék, kalap, szemüveg, melyeket akár mind fel is próbálhatunk. A méreteket nézve is van lehetőségünk a választásra, alapesetben 10×15 centiméteres képek készülnek. Aki tehát élmény ajándék esküvőre témájában keresgél, mindenképp érdemes ezt az opciót is figyelembe vennie.

Az élmény ajándék esküvőre a selfiegep.hu-val igazán kellemes perceket szerez a vendégeknek, maradandó emlékeket mindenkinek.