Ez a legjobb táska márka szerintem

Egy időben minden ünnepre valamilyen konyhafelszerelést kaptam. Legyen szó névnapról, szülinapról, karácsonyról, illetve időnként még ünnepre sem volt szükség ahhoz, hogy a szeretteim meglepjenek egy eszközzel, ami jól jött a konyhában. Egy idő után már mondták, hogy nem tudnak nekem mit venni, hiszen már mindent összevásároltak nekem a konyhához, és mivel lényegében a főzés az életem, így nekik nincs más ötletük azzal kapcsolatban, hogy mivel lephetnének meg. Ez egyébként időnként megdőlni látszik, mivel mindig kiderül, hogy van valami olyan dolog, ami még nincs nekem, mert mondjuk ritkán használnám, így mindig megoldottam nélküle a főzést és a sütést, de ajándék gyanánt szívesen elfogadnám, illetve idővel egy eszköz el is használódik, így a csere és számításba jöhet. De még így is sokáig nyaggattak azzal, hogy mégis mi lenne az, aminek nagyon örülnék.

Egyszer csak eszembe jutott, hogy lényegében a táskák is olyanok, mint a konyhai felszerelések, hogy az ember azt gondolja, hogy mindene megvan belőle, de igazából mindig jól jön egy új. Főleg, hogy elhasználódnak, vagy már más lesz a stílusunk. Így időnként nem árt a táskákat is frissíteni.

Persze nem akartam, hogy bármilyen táskát megvegyenek, így kerestem egy olyan webáruházat, ahol több táska is megtalálható a kedvenc márkámból. Elküldtem nekik az annataska.hu címét, pontosan azt a linket, ahol a rengeteg Tamaris táska található, ugyanis ez a kedvenc márkám. A Tamaris egyébként egy német márka, biztos, hogy sokan hallottatok már róla, sok helyen reklámozzák, és főként a cipőkről, a szandálokról lehet ismert, viszont nem csak ezeket gyártják, hanem nagyon jó minőségű kiegészítőket, táskákat is, amik természetesen nagyon jól illenek a Tamaris cipőkhöz, és persze bármilyen más ruházathoz is.

Kisebb és nagyobb táska is megtalálható ebben a webáruházban, az elegáns táskák mellett testtáskák, kézitáskák és shopperek is szerepelnek a kínálatban. Színből is rengeteg fajta elérhető úgy, mint barna, fekete, ezüst, piros, sárga, fehér, kék, rózsaszín, szürke, zöld, bézs, és még akár virágmintás Tamaris táskával is lehet itt találkozni. Azért szeretem ezt a márkát, mert mindig érződik rajta egyfajta visszafogottság, mégis megfelel az aktuális trendeknek. Jómagam szeretem a vadabb színeket, így a piros Tamaris táskákat részesítem előnyben. Természetesen ebből is több darab található a webshop kínálatában. Itt is könnyedén meg tudom találni azt, ami illik hozzám, a szűrők segítségével pedig gyorsan ki lehet listázni a kedvenc színünkben pompázó táskákat. De lényegében bármelyikre rá lehet bökni, biztos, hogy jó szívvel használnám, legyen szó válltáskáról, vagy egy kisebb kézitáskáról.

Amellett, hogy a kínálat igen bőséges, érdemes megemlíteni az árakat is, ugyanis több helyen is láttam akciókat az oldalon. Most például a megnézett piros táskákra 21 százalék kedvezmény van, így piros vagy bordó színű Tamaris táskát akár 10 ezer forint körül is lehet kapni. Természetesen egy nagyobb válltáskának egy picit magasabb az ára, de ezekkel a kedvezményekkel azt gondolom, hogy mindenki elégedetten távozik fizetés után.

Nem baj, ha te nem vagy ennek a márkának a híve, sok más márka közül választhatsz az oldalon, így szerintem nem érdemes kihagyni, pár perc mustrát megér a dolog.