Házassági évfordulónk és feleségem ajándéka

Feleségemmel mindig is praktikus beállítottságúak voltunk. Szerettük a romantikát, de ha ajándékválasztásra került a sor, jobban örültünk egy praktikus, mint egy romantikus ajándéknak. Ez nálunk férfiaknál talán nem is annyira meglepő, azonban feleségem is így volt vele. Egy új fakanálnak sokkal jobban tudott örülni, mint egy csokor virágnak. Így hát 20. házassági évfordulónk közeledtével, nem is romantikus ajándékban gondolkodtam, sokkal inkább valami praktikusban. Egy dologban biztos voltam: egy új woknak nagyon örülne. Ennek az interneten olvastam utána. Találtam egy nagyon jó minőségűt, amit meg is rendeltem. Azonban úgy éreztem, hogy még valamit szeretnék emellé, amire még szüksége van. Végig gondoltam, hogy mit emlegetett az utóbbi időben, és ugyan furán hangozhat, de a fogkő eltávolítás már régóta tervben volt neki, de valahogy mindig elmaradt.

Ezért úgy gondoltam saját magam utána járok, leszervezem és kifizetem neki, hogy már csak annyi legyen a dolga, hogy elmenjen a megbeszélt időpontra. Ugyanúgy, mint a woknál is, a Google keresőt hívtam segítségül, majd az első találatok között megleltem a számomra szimpatikus fogorvosi rendelőt. Nagyon jó az elhelyezkedése, ugyanis a Margit híd közelében található, egyszerűen villamossal is el tud jutni, nem telik sok időbe. Az árlistát is feltöltötték az oldalra, így utána tudtam nézni, hogy mi mennyibe kerül, és a fogkő eltávolítás is kedvező áron van. Úgy döntöttem, hogy felhívom őket, és ezt jól is tettem, mivel nagyon kedvesek voltak a telefonban, mindent sikerült gyorsan megtárgyalnunk, már csak a nagy napra vártam.

Miután átadtam a wok serpenyőt, elmondtam neki a másik meglepetését is, aminek nagyon megörült. Pár nap múlva el is mentünk a megbeszélt időpontra. A szolgáltatásuk kitűnő volt, feleségem és jómagam is teljesen meg voltunk elégedve.