Rosszidő ellenére is motorosbolt budapest

Már nagyon régóta terveztük hogy elmegyünk Budapestre a motoros boltba, de eddig mindig közbe jött valami. Most nem foglalkoztunk semmivel, még a rossz idővel sem.

A pénteki kirándulás

Régóta tervben volt, hogy elmegyünk kirándulni, és végre összehozzuk a kellemeset a hasznossal. Hogy hogyan? Már régen nem voltunk Andinál a nővéremnél, és az unoka öcsémet is nagyon régen láttuk. Nem mellesleg ő a kereszt fiunk, így illik néha valami ajándékot vinni amúgy is.

Persze ha már felmegyünk hozzájuk, akkor a régóta áhított motorosbolt is útba esik budapesten.

Az időjárás másképpen gondoltaburger-500054_640

Arra gondoltunk mivel Marci 5 éves, biztosan nagyon tetszene neki az állatkert. Úgy döntöttünk, persze a szülei engedélyével, hogy aznap nem megy óvodába, és kirándulunk egyet. Szerencsére Andi a nővérem is szabaddá tudta tenni magát, így közösen terveztük. Persze az időjárás már reggel azt mondta, hogy ez nem így lesz, hiszen szakadt az eső, így az állatkert szóba sem jöhetett.

Még mielőtt oda érünk hozzájuk ki kellett valami B tervet találni. Andinak telefonáltam indulás előtt, akkor még aludt Marci, de megbeszéltük hogy ő is gondolkodik, hátha eszébe jut valami jó ötlet.

Mivel időben felértünk, sikerült jól haladni az autó pályán, így még a látogatás előtt útba ejtettük a várva várt motorosboltot budapesten.

A rossz idő kitartott, így végül egy nagy játszóházban kötöttünk ki, és utána elmentünk hamburgerezni egyet. A rossz idő ellenére Marci mit sem vett ebből észre, és csodásan éreztük magunkat.